ZONGULDAKLI ESKİ POLİS MALEZYA'DA KAÇIRILDI

Zonguldaklı eski polis memuru Melih Bektaş Malezya'da kimliği belirsiz kişilerce önce bıçakla yaralandı daha sonra gasp edildi.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz Ekim ayında on yıllık polis memuru iken istifa ederek dünyayı gezmeye başlayan Melih Bektaş, Instagram ve YouTube’da içerik üreterek hayatını kazanmaya başladı.

Dünyanın dört bir köşesinde insan hikayeleri ve farklı coğrafyaları çekerek kısa zamanda popüler olan Melih Bektaş malzemeye gittiği üçüncü günde kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırıldı.

Sosyal medya hesabından bir video paylaşarak sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Zonguldaklı eski polis memuru başından geçen olayı şöyle anlattı:

“Malezya’ya geldiğim üçüncü gün kaçırıldım. Bıçakla yaralayarak beni gasp ettiler. Elleri ve gözlerini bağladıkları için nerede olduğumu bilmiyordum. Pasaportu bu kimliğimi ve tüm mal varlığımı gasp edip daha sonra beni ıssız bir yerde bıraktılar. Kendi imkanlarımla polise giderek durumu bildirdim. Resmi işlemler başladı. Yaşadığım olaydan Türk Konsolosluğu’nun bilgisi var. Şu anda beni bekletiyorlar. Kendimi güvende hissetmiyorum. Ama sağlık durumum iyi. Bu videoyu kimseye ulaşamadığım için paylaşıyorum”

Zonguldaklı eski polis Malezya kaçırıldı bıçakla yaralandı gasp edildi popüler Melih Bektaş