"ZONGULDAK CENNET OLACAK"

AKP heyeti Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanlığını ziyaret etti.

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, AKP Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı ve AKP Zonguldaklı İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın katıldığı ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk,
"Başkanımız projelerini yerine getirirse zaten Zonguldak'ımız için olacak en güzel şeyler olacak. Şu anda çevre yolumuz faaliyete geçecek. Onun da ihale edildiğini biliyorum. O da olursa Kozlu-İhsaniye-İlıksu Tünelimiz de hayata geçerse Zonguldak inşallah bir cennet kent haline gelecek. Köylükten, kasabalıktan çıkacak. Şu yeni yapılan Kilimli Tüneli'nin bile çok büyük bir ilerleme olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen herkesten ve Allah razı olsun. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” dedi.  

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan ise burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Cumhurbaşkanımız tarafından Zonguldak'ta, Cumhur İttifakı'nın adayı olarak ismimiz açıklandı. Hemen ertesi gün kolları sıvayıp iki Mustafa başkanı yanımıza aldık, projelerimizi konuşmaya başladık. Bugün de bismillah MHP il başkanlığı, ilçe başkanlığını ziyaret ederek 'bismillah' diyoruz. Bu yolun sonunu gene inşallah 31 Mart'a zafer eylesin. Sizlerin desteğine çok ihtiyacımız var. Cumhurbaşkanımız ile bilge lider Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda safları sıklaştıracağız. Gönüllere girmeye çalışacağız. 5 yılda yaptıklarımızı zaten hep beraber yaşıyoruz görüyoruz. Ama bunlar yeterli değil. Bizim hayal ettiğimiz vatandaşlarımızdan bizlere gelen talepler neticesinde oluşturduğumuz muazzam projelerimiz var. Biz Zonguldak'a sevdalıyız. Göreve geldiğimiz beş sene önce göreve geldiğimiz günden beri de bunun için gayret ediyoruz”

cennet olacak AKP MHP ziyaret zonguldak zonguldak haberleri Mustafa Öztürk