Zonguldak'a 59 kişi alınacak

Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı kapsamında Zonguldak'a toplam 59 kişi alacak.

Zonguldak’a 2 elektrikçi, 2 klinik destek elemanı, 20 güvenlik görevlisi ve 35 temizlik görevlisi olmak üzere toplam 59 kişi alınacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Adayların öncelikle genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacaktır.

KPSS Şartı Yok!

Sağlık Bakanlığı işçi alımı için adaylardan herhangi bir KPSS şartı talep edilmeyecektir. Bu kapsamda alımlar kura işlemleri ile gerçekleştirilecek.

Kontenjana Göre Özel Şartlar Nedir?

Klinik Destek Elemanı (Hastane) Alımı Şartları:

Ortaöğretim kurumlarının Sağlık Hizmetleri alanında Hemşire Yardımcılığı, Ebe Yardımcılığı, Sağlık Bakım Teknisyenliği dalından mezun olmak.

Temizlik Görevlisi Alımı Şartları:

En az 5 yıllık ilkokul (yetişkinler II. kademe eğitimi başarı belgesine sahip olanlar dahil) mezunu olmak.

Güvenlik Görevlisi (Silahsız) Alımı Şartları:

Ortaöğretim kurumlarından veya ön lisans programlarından veya lisans bölümlerinden mezun olmak.

5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun gereği geçerliliği devam eden özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak. (Silahlı özel güvenlik kimlik kartına sahip olanlar da başvuru yapabilir.)

Engelli veya eski hükümlü olmamak.

Elektrikçi (Genel) Alımı Şartları:

Ortaöğretim kurumlarının; Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanı ve dallarının birinden veya Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri alanının Endüstriyel Elektronik dalından veya Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri alanının Endüstriyel Kontrol dalından veya denk alan/dalının birinden mezun olmak ve/veya ön lisans eğitim kurumlarının; Elektrik Teknolojisi, Elektrik, Elektronik, Elektrik-Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Elektronik Teknolojisi, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Deniz Elektroniği ön lisans programlarından birinden mezun olmak ve/veya denk programlardan mezun olmak.

İlanda belirtilen şartların tamamını taşıyan adaylar, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden 23/02/2024 – 27/02/2024 tarihleri arasında elektronik (online) kullanıcı girişi yaparak başvurularını yapabilecekler.

Zonguldak Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı 59 kişi alınacak hastane temizlik görevlisi güvenlik görevlisi elektrikçi klinik destek elemanı