Zaimoğlu Tahsin Erdem'i unuttu

CHP Danışma Kurulu Toplantısı bugün Alaborina Restoranında gecikmeli olarak başladı. CHP Merkez İlçe Başkanı Zaimoğlu'nun söz aldığı toplantıda, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem'i tebrik etmeyi unutması dikkat çekti.

Parti içi demokrasinin ve istişarenin güçlendirilmesi amacıyla ilk toplantısını Çaycuma'da gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Danışma Kurulu toplantıları sürüyor. 

Alaborina Restoranında altı ok'un Zonguldak milletvekilleri, il, ilçe ve belde belediye başkanları, il, ilçe ve belde örgütü başkanlarının yanı sıra çok sayıda parti üyesinin katıldığı toplantıda, açılış konuşmasını yapan CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, gelecek seçimlerde CHP'yi Zonguldak'ta tek başına iktidar yapmayı hedeflediklerini belirtirken, son yerel seçimlerdeki sonuçlardan ötürü CHP'nin Zonguldak milletvekillerini, belediye başkanlarını, il, ilçe ve belde örgütü başkanlarını tebrik etti. 

"HEYECANDAN UNUTTUM"

Tebrik konuşmasında Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem'e yer vermemesi dikkat çeken CHP'li Zaimoğlu, konuşmasını bitirmek isterken bir partilinin kürsüye not bırakarak hatırlatma yapmasının ardından şunları söyledi: 

“Tabii ki, biraz önce söyledim. Burada biz merkez ilçe olarak bir çalışma yaptık. Başarı kazandık. Milletvekililerimiz ve parti örgütümüz ile. Bir şey olmadan zaten olmaz.  Çalmayan çaldırmayan hayatında leke ve şaibe olmayan, adam gibi adam Tahsin Erdem olmasa sen neye çalışacaksın. Konuşma metninin heyecanıyla söylemeyi unuttum, ben tabi kendisiyle o kadar bütünleştim ki benim yaptığım şeyi sanki o da zaten içerisindeymiş gibi algılamadım, o yüzden söyleyemedim. Sürçülisan ettiysem affola."

Zaimoğlu'nun konuşmasından sonra Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Murat Civelek tarafından gündem maddeleri okunan toplantı basına kapalı olarak devam etti. 

Haber: Cevat Baran ÇAYDAŞ

CHP Danışma Kurulu Toplantısı Alaborina Restoran Osman Zaimoğlu Tahsin Erdem tebrik unuttu zonguldak zonguldak haberleri