Zaimoğlu: Genel Başkanımız talimat verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, dün CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yaptığı ziyarete ilişkin basın açıklamasında bulundu.

CHP Lideri Özel'le görüşümesine dair konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, makamında basın mensupları ile bir araya geldi. Görüşmeden son derece mutlu olduğunu söyeleyen CHP'li Zaimoğlu, "Artık bugünden sonra genel başkanımızın talimatı doğrultusunda Zonguldak'ta CHP'yi yeniden birinci yapmak adına çalışmalarımıza başlayacağız" dedi.

Zonguldak Kömürspor'un 26 Mayıs günü düzenleyeceği 'Büyük İstanbul' yürüyüşüne katılım sağlayacaklarını belirten Zaimoğlu, kırmızı-laciverlti kulübün haksız yere küme düşürülmesine CHP Zonguldak milletvekilleri ve Merkez İlçe Örgütü olarak destek vereceklerini kaydetti.

Zaimoğlu'nun açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle:

"GENEL BAŞKANIMIZA SÖZ VERDİM"


“Dün kendisiyle övündüğümüz sayın genel başkanımız Özgür Özel'in davet üzerine genel başkanımız ile TBMM'deki makamında görüştük. Kendilerinin bizi davet başarıyı ödüllendirme davetiydi. Orada CHP'nin Zonguldak'ta aldığı sonuçtan ötürü tebrik etti. Onur ve gurur duyacağımız bir gün yaşadık. Başarımızın takdir edilmesi bizi daha çok motive ediyor. Hoş ve samimi bir ortamda geçen tebrikten sonra, daha önce genel başkanımız, bana 'Partimizi yerel seçimlerde Zonguldak'ta birinci yapacaksın' demişti. Şimdi de genel başkanımız, 'size yeni bir görev veriyorum. CHP'nin Zonguldak'taki birinciliğini genel seçimlerde de tescilleyeceksiniz' diyerek bize talimat verdi. Biz de 'emriniz, başımız üstüne' dedik, söz verdik. Artık bugünden sonra genel başkanımızın talimatı doğrultusunda Zonguldak'ta CHP'yi yeniden birinci parti yapmak adına çalışmalarımıza başlayacağız.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR'A DESTEK VERİLECEK 

“Zonguldak milletvekillerimiz ile yaptığımız görüşmede Zonguldak Kömürspor'u masaya yatırdık. Sayın genel başkan yardımcım Deniz yavuzyılmaz, sizin de bildiğiniz üzere Türkiye gündemine Zonguldak Kömürspor'u getirdi. Zonguldak Kömürspora sahip çıkmak adına 'büyük İstanbul' yürüyüşüne milletvekillerimiz ile birlikte katılım göstereceğiz.”

Haber: Cevat Baran ÇAYDAŞ - Şebnem SAKA

osman zaimoğlu Özgür Özel talimat zonguldak zonguldak haberleri