ZAFER PARTİSİ PROJELERİNİ AÇIKLADI

Zafer Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Nilgün Sadıkoğlu Danışman, yazılı bir açıklama yaparak projelerini anlattı. 

Açıklamasında “Dört deniz dört bölge” projesine vurgu yapan Nilgün Sadıkoğlu Danışman, şunları söyledi: 

“Cumhuriyetimizin ilk  şehri Zonguldak; limanı, doğası ve nadenleri ile  birçok özelliği bir arada bulundurmaktadır.
Zongukdak'ın hak ettiği düzeye gelmesi için:
Zafer Partisi olarak Zonguldak'ı "Dört Deniz Dört Bölge Projesi" ile parti programına alan tek partiyiz.
_ Dört Deniz Dört Bölge Projesi ile Zonguldak limanı aktif hale gelecek burada istihdam oluşacak ve işsizlik oranında azalma sağlanacaktır.
_Belediyeye ait açılan Elmas Kafeler ile halkımıza daha uygun fiyatlarla hizmet sunulurken hem Zonguldak Belediyesi gelir elde edecek, hem de halkımıza istihdam alanı sağlanacaktır.
_Bağımlılıkla mücadele için yine belediyeye ait "Elmas Spor Tesisleri" yapılarak   yüzme  dahil her türlü spor faaliyeti imkanı sağlanacaktır.
Halkımıza sağlıklı yaşam, boş zamanlarını değerlendirme  olanağı sunmakla birlikte yine Zonguldak için  istihdam sağlamış olacağız. 
_ Uyuşturucu ile mücadele için belediyeye ait Rehabilitasyon Merkezi açarak hem  halkımıza bu konuda destek olacak hem de istihdam alanı sunacağız.
_Tüm olanaklarımızı (su, elektirik, konut , yiyecek vb.) ve kıt kaynaklarımızı paylasmak zorunda kaldığımız ve Türkiye'nin hem güvenik hem de ekonomik sorunu hale gelen sığınmacılar ile ilgili gerekli önlemleri alacağız.
Zonguldak'ta kayıt dışı  sığınmacı bulundurulmayacaktır.
Zonguldak halkına sunulamayan hiçbir hizmet onlarla da sunulmayacaktır. 
Ayrıcalık olmadan Türk halkı ile aynı koşullarda yaşamak onlara zor geleceği için ülkemize  gelme  nedenleri olan savaş da bittiği için ülkelerine dönmeyi tercih edeceklerdir.”

Nilgün Sadıkoğlu Danışman Zafer Partisi projelerini açıkladı Dört deniz dört bölge Belediye Başkan adayı Zonguldak