YUSUF HALAÇOĞLU ZONGULDAK'A GELİYOR

Büyük Uyanış Derneği Başkanı Murat Karadeniz, 10 Mart Pazar günü eski Türk Tarih Kurumu Başkanı araştırmacı yazar Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu'nun konuşmacı olarak katılacağı 'Anadolu'da Ermeni mezalimi ve 1915 gerçekleri" konulu konferans düzenlediklerini söyledi.

Büyük Uyanış Derneği Başkanı Murat Karadeniz konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Ermeni diasporasının uzun yıllardır sözde “Türkler bir buçuk milyon Ermeni’yi katletti” yalanını her yıl dünya kamuoyunda gündemde tutabiliyorken; asıl soykırıma uğrayıp, çocuk-kadın-yaşlı demeden yüzbinlerce masum vatandaşımız Ermeniler tarafından katledilen bizler tarihimizi ne kadar biliyoruz?” diye soran Murat Karadeniz, “Anadolu’da Ermenilerin yaptığı katliamlar, tehcir ve 1915 olaylarının bütün gerçekleri ile anlatılacağı konferansımıza tüm hemşerilerimiz davetlidir. 1915 olaylarını ağızlarına sakız edip milletimize hakaret eden içimizde ki Ermenilerin yüzlerine de bir tokat niteliği taşıyan programımız 10 Mart 2024 Pazar günü Zonguldak Öğretmen evi konferans salonunda saat 14.30 da başlayacaktır” dedi.

Yusuf Halaçoğlu Zonguldaka geliyor Büyük Uyanış Derneği Murat Karadeniz konferans Zonguldak Türk Tarih Kurumu Başkanı araştırmacı yazar Anadolu’da Ermeni mezalimi 1915 gerçekleri