YEMEKTEN "1 LİRA" ÇIKMIŞ!

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan'a yakınlığı ile bilinen 'çantacısı' Yaşar Gök'ün sahibi olduğu yemek firmasının sözleşmesinin neden iptal olduğu ortaya çıktı.

Yemek firması ve gıda mühendisi olmamasına rağmen Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın siyasi baskısıyla yaklaşık 400 kişinin çalıştığı “Alo 170” hattı personelinin yemeğini veren Yaşar Gök, kayınvalidesinin lokantasını paravan şirket olarak kullandı.

 

Üzerine kayıtlı ticari ünvanı olmayan, bu nedenle paravan şirketler üzerinden kamu kurumlarına mal satan, Zonguldak Beledisiyle iş yapan Yaşar Gök’ün gizli ortaklık yaptığı yemek firması hakkında bir kaç kez yemekten çıkan yabancı maddelerle ilgili şikayet olmuştu.

 

Bir süre önce Alo 170’le olan yemek sözleşmesi iptal edilen Karaelmas Lokantası’nın iptal nedeni ortaya çıktı. Yaşar Gök’ün kayınvalidesine ait firmanın Alo 170’le olan sözleşmesinin yemekten para çıktığı için iptal edildiği öğrenildi.

Yemeğinden 1 TL madeni para çıkan personelin şikâyeti bardağı taşıran son damla oldu. Ağzındaki 1 TL ile soluğu müdüriyette alan personelin şikayeti ve önceki şikayetler üzerine firma yemek sözleşmesini iptal ederek yeni bir firma ile anlaştı.

Alo 170 yemek 1 tl çıkmış Yaşar Gök Karaelmas Lokantası iptal yemek firması zonguldak zonguldak haberleri