YAŞAR GÖK'ÜN EŞİ BARAJA YENİDEN BAŞLADI

Altuğ Dökmeci işten attı Kamil Altun aldı…

Eski Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın çantacısı ve paravan şirketler üzerinden AKP’li belediyelerden aldığı temizlik malzemesi ihaleleriyle dikkatleri üzerine çeken Yaşar Gök’ün eşi bir kez daha Ulutan Barajına işe başladı.

Yerel seçimlere 2 ay kala dönemin Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan tarafından işe alınan N. Gök, kamuoyundan tepki almamak için Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın kontenjanından Ulutan Barajı’na başlatıldı. 
Binlerce işsizin olduğu Zonguldak’ta varlıklı bir ailenin kızı olan eşini Ulutan Belediyesine sokan Yaşar Gök, diğer taraftan Zonguldak Belediyesine ihalesiz olarak yüklü miktarda kimyasal ve temizlik malzemesi verdi. 

AKP, 31 Mart’ta Zonguldak ve Kozlu Belediyelerini kaybedince CHP’li Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, seçimden önce torpille işe giren N. Gök’ü Metropolitan Belediyeler Birliğine bağlı Ulutan Barajı’ndan işten çakardı. 

Selim Alan’ın kara kutusu olan Yaşar Gök, bu nedenle Selim Alan ile tartıştı. Eşinin yeniden işe alınmasını isteyen Yaşar Gök’ün talebi üzerine Selim Alan’a yakınlığıyla bilinen AKP’li Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, N. Gök’ü yeniden Ulutan Baraj’ına işe aldı.
Kilimli’de yüzlerce genç iş beklerken varlıklı bir ailenin kızı olan N. Gök’ü “sus payı” olarak işe alan Kamil Altun’un kamuoyuna bir açıklama yapması bekleniyor.

Kamil Altun Yaşar Gök Kilimli Belediyesi Kozlu Belediyesi Zonguldak