"YASAL DA DEĞİL, ETİK DE DEĞİL" 

AKP Kadın Kolları üyeleri ile birlikte kapı kapı gezerek eşi Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan'a oy isteyen Ceyda Alan'ın siyasi çalışmalarda kamu imkanlarıyla yaptırılan ve üzerinde Zonguldak Beldiyesinin amblemi olan bez çanta dağıtması tepkilere neden oldu.

Son olarak Bahçelievler Mahalle Muhtarı Bülent Tüzün’e AKP Kadın Kolları seçim çalışması sırasında verilen çantada Zonguldak Belediyesi'nin amblemi ve  isminin kullanılamamasının
doğru olmadığını ifade eden 
CHP Merkez İlçe Başkanı  Osman Zaimoğlu, kamu imkanlarıyla siyasi promosyon dağıtılmasının siyasi etikle bağdaşmadığı gibi yasal olmadığını söyledi.

Zonguldak Belediyesinin herkesin belediyesi olduğunun altını çizen Zaimoğlu, “İktşdar partisi, yerel seçimlerde maalesef devlet ve Zonguldak Belediyesi’nin imkanlarını kullanıyor. Zonguldak Belediyesi’nin imkanlarıyla yaptırılan ve parası bu Halkın cebinden çoktan bu çanta AKP kadın kolları tarafından seçim çalışmalarımda dağıtılamaz. Bu siyasi partilerin yarışı. Kamu imkanları ile seçim çalışması yapmak hiç hoş değil”

AKP Kadın kolları yasal değil etik değil Osman Zaimoğlu Ömer Selim Alan Ceyda Alan Zonguldak Belediyesi zonguldak zonguldak haberleri