"YAPTIĞINIZ ETİK Mİ?"

Kamil Altun'a oy isteyen Selim Alan'a MHP'den tepki geldi

Dün Kilimli’de yapılan aday tanıtım toplantısında AKP Kilimli Belediye Başkan Adayı Kamil Altun’a oy isteyen Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’a MHP’den tepki gecikmedi.

 

MHP Kilimli Belediye Başkan Adayı Serdar Yaralı,  bugün sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile Selim Alan’a şu ifadelerle tepki gösterdi:

“Sayın Selim Alan Başkanım. Benim il başkanım Zonguldak merkeze cumhur ittifakına yani sizin şahsınıza o isterken ayrı ayrı seçime girdiğimiz ki içimizde ak Parti için o istemeniz etik mi acaba?”

 

MHP Kilimli ilçe başkanı Vedat Savaş ise sosyal medya hesabından Başkan Selim Alan’ın Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’a destek istemesinin doğru olmadığına vurgu yaparak, Cumhur ittifakı olarak Zonguldak’ta MHP’nin kendisine verdiği desteği hatırlattı.

Son haftalarda MHP üst düzey yönetimi ve Ülkü Ocakları ile yaşadığı polemikle gündeme gelen Selim Alan’ın bu açıklamalara nası bir yanıt vereceği merak ediliyor.

 

 

etik mi Kamil Altun oy isteyen Selim Alan MHPden tepki gecenin bombası Serdar Yaralı Vedat Savaş Cumhur İttifakı MHP AKP Kilimli Zonguldak