Unutulmaya Yüz Tutan Mesleklere Can Suyu: Halkbank'tan Faizsiz 500 Bin TL Kredi!

Halkbank'tan müthiş bir haber! Unutulmaya yüz tutan mesleklerde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlara 500 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuluyor.

Halkbank, kaybolmaya yüz tutan meslekleri canlandırmak için kolları sıvadı! 500 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunan banka, esnafa ve sanatkarlara büyük destek oluyor.

Halkbank, kaybolmaya yüz tutan mesleklerin yeniden canlanması için önemli bir adım attı. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, bu meslek gruplarında faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlara 500 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunulacak.

Kredi Şartları:

Bakır işlemeciliği, el dokuma işleri, sedef kakma ve ahşap oyma işleri, çini ve çömlek yapımı gibi kaybolmaya yüz tutan meslek gruplarında faaliyet göstermek

Esnaf vergi muafiyet belgesi sahibi olmak

Son 5 yıl içinde KOSGEB veya diğer kurumlardan faizsiz kredi ya da başka bir destek almamış olmak

Kredi Özellikleri:

Kredi tutarı: 500 bin TL

Faiz oranı: 0%

Vade: 180 ay

Geri ödemesiz dönem: 6 ay

Başvuru Süreci:

Halkbank şubelerinden yapılacak olan başvurular için esnaf vergi muafiyet belgesi isteniyor. Bu belgeyi ibraz edenler gerekli incelemelerin tamamlanmasının hemen ardından Halkbank'tan faizsiz kredi kullanabiliyor.

Halkbank'tan Destek Mesajı:

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Unutulmaya yüz tutan mesleklerimiz, kültürümüzün ve tarihimizin önemli bir parçasıdır. Bu mesleklerin yeniden canlanması için esnaf ve sanatkarlarımıza destek olmak istiyoruz. Faizsiz kredi kampanyamız ile bu meslek gruplarında faaliyet gösterenlere finansal destek sağlayarak, hem işlerini büyütmelerine hem de kültürümüzün zenginleşmesine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz." dedi.

Sonuç:

Halkbank'ın faizsiz kredi kampanyası, kaybolmaya yüz tutan meslekler için büyük bir umut ışığı oldu. Bu sayede, birçok esnaf ve sanatkar işini büyütebilecek ve bu meslekler gelecek nesillere aktarılabilecek.

Ek Bilgiler:

Halkbank'ın faizsiz kredi kampanyası hakkında daha fazla bilgi için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kredi başvurusu için gerekli belgelerin listesini de bankanın internet sitesinden bulabilirsiniz.

Halkbank'ın diğer kredi imkanları hakkında da bilgi edinmek için bankanın şubelerini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Halkbank faizsiz kredi kampanya Gündem Keşfet Esnaf