ÜLKÜCÜLER TAVİZSİZ BİR ŞEKİLDE SONUNA KADAR ADAYININ YANINDADIR

MHP geçmiş dönem İl Başkanları, Merkez İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanları, Türkiye Kamu-Sen ve bağlı sendikaların Başkanları ve MHP MYK üyesi Murat Kotra bu akşam Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan ile iftar programında bir araya geldi.

İftar sonrası bir açıklama yapan Murat Kotra, Selim Alan’ın arkasında olduklarını belirterek 31 Mart Mahalli idareler seçimlerini birliğin gücüyle zaferle taçlandıracaklarını belirterek şunları söyledi:

“ÜLKÜCÜLER TAVİZSİZ BİR ŞEKİLDE SONUNA KADAR ADAYININ YANINDADIR.

Zonguldak’ta uzun yıllar teşkilatlarımıza hizmet etmiş geçmiş dönem İl Başkanlarımız, Merkez İlçe Başkanlarımız, Ülkü Ocakları İl Başkanlarımız, Türkiye Kamu-Sen ve bağlı sendikalarımızın Başkanları ile beraber Zonguldak Belediye Başkanımız, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Sayın Ömer Selim Alan beyefendi ile iftar programında bir araya geldik. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini #BirliğinGücüyle zaferle taçlandıracağız. Bu programı hazırlayıp bizleri davet eden MHP Zonguldak İl Başkanımız Mustafa Öztürk’e, Merkez İlçe Başkanımız Çağatay İpekçi’ye, Ülkü Ocakları İl Başkanımız Gökmen Karali’ye, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan’a, Belediye Başkanımız Sayın Ömer Selim Alan’a yürekten teşekkür ederim.”

ülkücüler MHPden tepki adayının yanında Murat Kotra Cumhur İttifakı Selim Alan iftar programı Zonguldak