TPAO'DA ŞİRKET İÇİNDE ŞİRKET!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı(TPAO) Filyos yerleşkesinden ihbar üzerine ihbar geliyor. Ulusal ve yerel basına gönderilen ihbar mektuplarında tüm kapılar o iki isme çıkıyor.

Özgür Halkın Sesi’ne gelen ihbar mektubunda kendilerine de mobbing yapıldığını öne süren TPAO çalışanları, OTC Genel Müdürü Cem Erdem ve limanda gemilerin tüm bakım onarım işini yapan Adem Gencal’ın kamuyu milyonlarca lira zarara uğrattığını ifade ettiler.

İFLAS EDEN TEKSTİLCİ TPAO’DA NASIL TRİLYONER OLDU?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Filyos yerleşkesindeki gemilerin boya, bakım ve onarım işini yapan Adem Gencay, yaklaşık 6 yıl önce İstanbul’da tekstil sektöründe ticaret yaparken iflas ediyor. İddiaya göre TPAO’nun önceki Genel Müdürü Melih Han Bilgin’nin akrabası olan Adem Gencal ilk olarak TPAO’nın kıyafet ihalesini aldı. Filyos’ta bir anda yıldızı parlayan batık işadamı daha sonra Filyos’a gelen gemilerin boya ve tamirat işini yapmaya başladı. Filyos limanında dalgıç gemisi ve tamirat atölyesi olan Adem Gencal, kısa zamanda aldığı ihalelerle servetine servet kattı. Marmaris’te milyon dolarlık villa alan Gencal’ın  servetinde dudak uçuklatan artış Özgür Halkı Sesi’ne gelen ihbar mektubundaki iddiaları destekliyor.

İşte Özgür Halkın Sesi’ne gelen son ihbar mektubu:

“Bu organizasyonun başında OTC Genel Müdürü Cem Erdem vardır. O da kendini belli etmiyor. TPOA malzeme sorumlusu Ali Yaman var işlerini onun üstünden yürütüyor. Konu gene tek bir isimde birleşiyor. Taşeron firma sahibi Adem Gencal’ın üzerinde yoğunlaşın. Cem ve Adem ihaleler üzerinden devleti birlikte zarara uğratıyor.

Hepsinin, 7 sülalesinin, selam alıp-verdiklerinin mal varlıkları banka hesap hareketleri incelenmeli. Biz konuşmaya çekiniyoruz. Bizi de atacaklar. Şuan kılıf arıyorlar. Burada zaten gaz olduğuda muamma…

Cem Erdem, Ali Yaman ve taşeron Adem Gencal kumpanya… Bunlara dokunan burada yanar. Bu maili Türkiye çapında gazetecilerle paylaşın lütfen.

Normalde sadece müdürlere araç hakkı veriliyor. Sıradan personellere 2.0 dizel araç vermişler. Her gün Zonguldak merkeze git gel yaptırıp mazottan bile devleti zarara uğratıyorlar servis imkanı varken. Kalın sağlıcakla”

TPAO şirket içinde şirket Filyos Limanı ihbar mektubu Cem Erdem Adem Gencal Melih Han Bilgin iflas batık işadamı servetine servet kattı milyon dolarlık villa milyonlarca lira zarar Zonguldak