TFF'den son dakika açıklaması geldi! Lig maçlarının ne zaman başlayacağı belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Mehmet Büyükekşi çok önemli açıklamalarda bulundu ve maçların ne zaman başlayacağını ifade etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Mehmet Büyükekşi, MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyla ilgili toplantıdan çıkan kararları kamuoyuyla paylaştı.

 

Hakem Meler, Uluslararası Arenada Gurur Kaynağımız

 

Büyükekşi, açıklamalarında Halil Umut Meler'in uluslararası arenada gurur duyduğumuz bir hakem olduğuna vurgu yaparak, futbolun her şeyin önünde tutulması ve güvenli bir ortam oluşturmanın hedeflendiğini belirtti. Yaşanan saldırının kabul edilemez olduğunu ifade etti.

 

Meler'in Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

 

Başkan Büyükekşi, Halil Umut Meler'in sağlık durumunun olumlu bir seyir gösterdiğini açıkladı. Meler'in bebeği Ege'ye kavuşacağını belirterek, bu tür acı olayların bir daha yaşanmamasını temenni etti.

 

 

Hakemlere Yapılan Saldırılara Karşı Sıfır Tolerans

 

TFF Başkanı, hakemlere yönelik saldırı ve baskılara asla izin vermeyeceklerini vurguladı. Bugün yaşanan tartışmaları geride bırakma ve birleşme zamanı olduğunu belirtti, Türk adaletinin gereğini yerine getirdiğini ifade etti.

 

PFDK Kararları Perşembe Açıklanacak

 

Ankara'daki sevklerle ilgili PFDK'nın kararlarını Perşembe günü açıklayacağını belirten Büyükekşi, TFF olarak disiplin talimatlarında değişiklik yapma kararı aldıklarını ve ilave yaptırımlar getirmeyi planladıklarını açıkladı.

 

Maçların Başlama Tarihi 19 Aralık Olacak

 

Başkan, lig maçlarının 19 Aralık Salı günü başlama kararı aldıklarını duyurarak, futbolun temiz ve disiplinli bir ortamda sürdürülmesi adına atılacak adımlara vurgu yaptı.

lig maçları ne zaman başlıyor Halil Umut Meler Faruk Koca TFF son dakika açıklaması Mehmet Büyükekşi