TEŞEKKÜRLER

2024 Emekliler Yılı-Türkiye Yüzyılının Emeklileri Projesi Kapsamında;
    Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.sayın İsmail Hakkı Özölçer, biz KDZ.Eteğli İzmirlioğlu Huzurevi sakinleri olarak nazik davetlerine icabet ettik.
   Zonguldak Vali Yrd.Sayın Turgut Subaşı,Zonguldak Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Mehmet Türkmen Köse,Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Genel Sekreteri Prof.Dr.Zehra Safi Öz ve çok sayıda Akademisyenlerle birlikte olma  imkanını bulduk.
   Çok değerli Rektörümüz Prof.Dr.İsmail Hakkı Özölçer ve Genel Sekreterimiz Prof.Dr. sayın Zehra Safi Öz bizleri kapıda karşıladılar. Yaklaşık üç saatlik süre de bizleri yanlız bırakmayarak bire bir hepimizle ilgilendirdiler.Olağanüstü coğrafyada kurulan bu irfan yuvasını tanıtmaya çabaladılar.
    Ben deniz de eski bir Üniversite mensubu olarak; sayın Rektörümüze ve Genel Sekretermize 2024 te yayımlanan MEŞUM YÜZLEŞME* adlı kitabımı armağan etme imkanını bulabildim.
   Bu nazik davet:Son derece İnsani ve Vicdani ilişkilere ne kadar önem verdiklerinin önemli bir 
göstergesidir.İlginin ve samimiyetin tavan yaptığı bu anlamlı birliktelikten çok memnun ve mutlu ayrıldığımızı itiraf ederken yine kapıya kadar uğurladıkları için minnettarım.
   İnsan odaklı bu misafir perverliğe emeği geçen tüm çalışanlarımıza Yaşlılarımız adına en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.
    Çelebi insanlar
     İŞİNİZ RASTGELSİN

                    Saygılarımla
                   Ercan BİRDAL
    
 

Bülent Ecevit Üniversitesi Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer Ercan BİRDAL Zonguldak Zonguldak haberleri