Telefon skandalı büyüyor!

8 telefonu gasp etmişler

Adı yolsuzluk iddialarıyla sık sık gündeme gelen önceki dönem AKP'li Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Özel Kalem Müdürü Buğra Özçelik'in de aralarında bulunduğu 8 kişinin Zonguldak Belediyesi'ne ait zimmetli 8 iPhone marka telefonu gasp ettiği ortaya çıktı. Gazeteci Ergin Özkul'un ortaya çıkardığı skandalın boyutları her geçen gün daha da büyüyor. 

Belediyenin anlaşmalı operatörü Turkcell ile yapılan sözleşme gereği alınan iPhone 13 Pro Max model 8 adet telefonu teslim alan önceki dönem Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Özel Kalem Müdürü Buğra Özçelik, Finans Sorumlusu Deren Yazıcıoğlu, başkan yardımcıları ve özel kalem personelleri şu ana kadar zimmetli telefonları iade etmedi. Öte yandan aradan geçen yaklaşık 1 aya rağmen telefonları belediye'ye teslim etmeyen AKP'li Alan ve yönetiminin aynı kampanyada verilen tabletleri de teslim etmediği öne sürülüyor.

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem'in piyasa değeri 70 bin lira olan telefonların hesabını sorup sormayacağı merak ediliyor.

Selim Alan Buğra Özçelik telefon skandalı gasp Tahsin Erdem Zonguldak Belediyesi zimmetli telefonları iade etmedi yolsuzluk iddiaları Zonguldak