"SOSYAL BELEDİYECİLİK"DİYE YOLA ÇIKANLAR ZAMCI BELEDİYECİ OLDULAR!

Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu, otobüsten suya kadar yüzde yüze varan zam yapmaya hazırlanan Zonguldak Belediyesi'nin zam politikasını kesinlikle kabul etmeyeceklerini belirterek, 'Bu halk zaten zamlardan bıktığı için size oy verdi' dedi. 

Zamlar hayata geçerse her türlü demokratik ve yasal mücadeleye hazır olduklarını ifade eden Topaloğlu, açıklamasında şu görüşmelere yer verdi: 

“Son günlerde Zonguldak Kamuoyunda konuşulan Belediyenin yapacağı zamlar gündemi oluşturmaktadır. Belediye Meclisi ve yönetimi birçok kalemde her şeye zam yapma kararı almaktadır. Aldığımız bilgilere göre sudan tutun otobüs işletmesine plajlara yüzde yüzlere varan zamlar öngörülmektedir. Bu durumu asla ve asla kabul etmiyoruz. BU HALK ZATEN ZAMLARDAN BIKTIĞI İÇİN SİZLERE OY VERDİ. 
Dün mecliste zamlara karşı çıkanlar bu gün suspus olmuş sesleri çıkmıyor. Bu nasıl anlayıştır. Bunu anlamakta zorlanıyoruz.
Belediye yönetimine buradan bir kez uyarıyoruz. Bu anlayıştan vazgeçin. Zaten canı burunda olan zamlardan bunalan vatandaşa bunları yapmayın.
Daha 3 ay olamadan ne yapacağınız belli oldu. ZAM ZAM ZAM. 
Eğer bu zamlar gerçekleşirse her türlü demokratik ve yasal tepkimizi ortaya koyacağız.”

Tüketici Hakları Derneği Ali Topaloğlu Zonguldak Belediyesi zam zamcı belediye sosyal belediyecilik Zonguldak Zonguldak haberleri