SİZ KİMSİNİZ DE BENİ GÖREVDEN ALDIRACAKSINIZ

CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, basın mensupları ile bir araya geldi. CHP'li Zaimoğlu, son günlerdeki merkez ilçe başkanı değişimi hakkındaki söylentilere tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, geçtiğimiz günlerde adaylığı gündeme gelen Nazmi Özden’e atıfta bulunarak, “Ortada kongre falan yok. Sanki varmış gibi algı yaratılmakta. Daha önceki kongrede cevabını aldınız. Şimdi misliyle alacaksınız. Siz kimsiniz de beni görevden aldıracaksınız?” dedi.

Zaimoğlu, CHP Merkez İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında muhalefete ‘hodri meydan’ çekerek, “Yönetim İlçe başkanının aslan gibi arkasındadır” ifadesini kullandı.

İşte CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu’nun açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle:

‘KONGREYE 1,5 YIL VAR’: “Siz birlik beraberliği sağlayan 19 mahallede gece gündüz çalışan kalmadık kapı bırakmayan Zonguldak belediye başkanlığını kazanan bir ilçe başkanını ve yönetimini nasıl görevden alacaksınız? Şu an ortada bir kongre yok daha 1,5 yıl var. 
‘PARTİYE ZARAR VERİYORLAR’: “Sanki kongre varmış gibi algı yaratılmakta. Bunu hem partiye hem de kendilerine zarar veriyorlar. Bırakın başarının keyfini çıkaralım. Geçen kongrede verdik cevabınızı. Önümüzdeki kongrede de veririz. Şimdi misli ile gelecek.” 
‘YÖNETİM ARKAMIZDA’: “CHP üyeleri sizin bu ucuz numaralarınızı dikkatlice izliyor. Bu güruha sesleniyorum: Biz daha ne yapalım da sizi mutlu edelim? CHP yönetimi bir ve bütündür. Yönetim ilçe başkanının aslan gibi arkasındadır.” 
Haber: Cevat Baran ÇAYDAŞ – Şebnem SAKA

Cumhuriyet Halk Partisi Osman Zaimoğlu ilçe kongresi önetim İlçe CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu Siz kimsiniz CHP Zonguldak Zonguldak haberleri Zonguldak haber