RİNG ARACI ŞOFÖRLERİNE EĞİTİM

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı kazaları önlemek amacıyla bünyesinde kullanılan araçların şoförlerine eğitim veriyor. Bu eğitimler kapsamında, Zonguldak M Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumunda görevli ring aracı şoförlerine uygulamalı trafik eğitimi ve trafik kuralları hakkında seminer verildi.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Trafik Jandarması timlerince, Zonguldak M Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumunda görevli ring aracı şoförlerine uygulamalı trafik eğitimi  uygulandı.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı’nın düzenlediği trafik eğitim seminerleri ile ilgili açıklamsı şu şekilde;
‘Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Trafik Jandarması timlerince, 12 Ocak 2024 günü Jandarma Genel Komutanlığı personelinin müşterek görev yaptığı kurum ve kuruluşlara ait araçların karıştığı kazaların ve bu kazalardan kaynaklı olası can kayıplarının, yaralanmaların azaltılması, önlenmesi maksadıyla ilgili kurum yetkilileri ile koordine edilerek Zonguldak M Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumunda görevli ring aracı şoförlerine uygulamalı trafik eğitimi ve trafik kuralları hakkında bilgilendirme semineri verilmiştir.
Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı’nca, 2024 yılı içerisinde yapılan planlamalar çerçevesinde eğitim ve seminer faaliyetlerine devam edilecektir.’

Ring aracı şoför eğitim jandarma zonguldak zonguldak haberleri