Özölçer,Refik Turan'ı ağırladı

2015-2020 yılları arasında Türk Tarih Kurumu başkanlığını yürüten Prof. Dr. Refik Turan ve eşi Prof. Dr. Fatma Ahsen Turan ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Melek Çolak, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer'e ziyarette bulundu.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, ZBEÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen "Karadeniz İnsan ve Toplum Bilimleri Sempozyumu 2024"e davetli konuşmacı olarak katılan, Türk Tarih Kurumu 2015-2020 yılları arası başkanı Prof. Dr. Refik Turan ve eşi Prof. Dr. Fatma Ahsen Turan’ı makamında ağırladı.

Ziyarette İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Melih Geniş, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emre Satıcı, Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı ve ZBEÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Yücel Namal ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Melek Çolak da bulundu.


Ziyaretten ve Prof. Dr. Refik Turan ve Eşi Prof. Dr. Fatma Ahsen Turan’ı Zonguldak’ta ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özölçer, misafirleriyle bir süre sohbet etti. Konukları ise misafirperverliğinden dolayı Rektör Özölçer’e teşekkürlerini sundu.


Ziyaret karşılıklı iyi niyet temennileri ile son buldu.

Prof. Dr. Refik Turan Türk Tarih Kurumu İsmail Hakkı Özölçer ağırladı Zonguldak ZBEÜ