OKULUMDA 'KAN'PANYA VAR

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Zonguldak Türk Kızılayı iş birliğinde, "Okulumda 'Kan'panya Var" Projesi 18 Nisan Perşembe günü İbrahim Fikri Anıl Ortaokulu'nda başlıyor.

Zonguldak İbrahim Fikri Anıl Ortaokulu’nda 18 Nisan Perşembe günü saat 09:30 - 17:30 saatleri arasında okul binasında düzenlenecek kan bağışı kampanyasına tüm gönüller davet edildi.

Okul yönetimi kampanyayla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Kan bağışı, hayat kurtaran bir eylemdir. Bağışlanan kanlar, acil durumlar, cerrahi operasyonlar, kanser tedavileri ve ciddi hastalıklar gibi birçok tıbbi durumda hayati öneme sahiptir. Her gün binlerce insan kan bağışına ihtiyaç duyar ve bağışlanan kanlarla yaşamlarını sürdürebilirler. Ayrıca, kan bağışı yapmak, bağışlayan kişilere de sağlık faydaları sağlar. Düzenli olarak kan bağışlamak, kanın yenilenmesine yardımcı olur ve demir birikimini azaltarak kalp sağlığını korur. Bu nedenle, kan bağışı yapmak, toplumda birlik ve dayanışma ruhunu artırırken, aynı zamanda hayat kurtaran bir jesttir.

Not:Kan bağışı kampanyası 18 Nisan Perşembe günü  09:30 - 18:30 saatleri arasında Okulumuzda gerçekleşecektir.”

ibrahim fikri anıl ortaokulu kan bağışı kampanya okulumda kanpanya var projesi zonguldak kızılay zonguldak haberleri