Nazilli'nin ilk sabıkası değilmiş

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta küme düşmeme mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, pazar günü kendi sahasında Kırşehir FK'yi 3-2 yenmesine rağmen en yakın rakibi Nazilli Belediyespor'un Ankaraspor deplasmanında 0-0 berabere kalıp, 1 puan alması neticesinde ligin bitimine bir hafta kala 3. Lig'e düştü. 

Aynı gün golsüz berabere biten Ankaraspor-Nazilli Belediyespor müsabakasının istatistikleri ve maç görüntüleri tepki çekerken, TFF söz konusu maçla ilgili inceleme başlattı.

Bir puan alarak Zonguldak Kömürspor'u bu sezon küme düşüren Nazilli Belediyespor'un, geçtiğimiz sezon Batman Petrolspor'u küme düşürdüğü haberi Batman yerel basını tarafından gündeme getirildi. 

Batman Rehber Gazetesi, Nazilli Belediyespor'un Zonguldak Kömürspor'u küme düşürdüğüne dikkat çekerek, "Nazilli geçen yıl Petrol'ü yaktı, bu yıl Kömürü" başlığını attı.

Söz konusu haberde, "Geçen sene Bursaspor’la oynadıkları maçta 45 dakika boyunca paslaşıp hiç rakip kaleye gitmeyerek maçın berabere bitmesini sağlayıp Batman Petrolspor’u küme düşüren Nazilli Belediyespor, bu sene de aynı tarifeyi uygulayarak Zonguldak Kömürspor’u küme düşürdü" ifadelerine yer verildi.
(Haber Merkezi)

Ankaraspor Nazilli Belediyespor zonguldak kömürspor ilk sabıkası değilmiş zonguldak zonguldak haberleri