MUHTARLARLA ARAMIZA KİMSE GİREMEZ

Tahsin Erdem, 'Sosyal asistan' projesine açıklık getirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, göreve geldiğinde sosyal belediyecilik anlamında çok önemli hizmetlere imza atacaklarını belirterek, “İhtiyaç sahibi her vatandaş için “sosyal asistan” projesini hayata geçireceğiz. Bu kapsamında 19 arkadaşımızı görevlendireceğiz. Bu yardımlar muhtarlarımızla işbirliği yaparak, onların koordinasyonunda yapılacak” dedi.

Yerel seçimler öncesinde çıkan haberlerin maksatlı ve geri dışı olduğunu ifade eden Tahsin Erdem, “

“Muhtarlarımla kimse aramıza giremez. Muhtarlarımız bizim için çok değerli. Onları yok sayma gibi bir düşüncemiz olabilir mi? Biz 19 mahalleye 19 sosyal asistan vereceğiz derken, ihtiyaç sahibi olan insanlarla belediye arasında köprü olacak belediye çalışanlarından bahsediyoruz. İhtiyaç sahibi insanlar belediyeye gelmeden bizim çalışanlarımız onların evine gidecek. Bu sayede yardımlar gerçek ihtiyaç sahiplerine yapılacak. Hiçbir ihtiyaç sahibi insanımız mağdur edilmeyecek! Çünkü bugün geldiğimiz noktada tüm Türkiye'de olduğu gibi maddi imkansızlıklarla boğuşan vatandaşlarımız var. Açlık sınırının altında yaşamaya mahkum edilen, mahkum olan insanlarımız var. Bunlara sürekli balık vermektense, onlara balık tutmasını öğreteceğiz. Bunları da bu asistanlar aracılığıyla yapacağız. Bu asistanlarımız mahalleleri adım adım bilecek nerede ihtiyaç sahibi varsa tespit edip her an bu vatandaşlarımızın yanında olacak. Tabi ki bunu da muhtarlarımızla yapacağız. Muhtarlarımız bizim göz bebeğimiz. Muhtarlarımız ile bugün bir toplantı yaptık. Çok güzel bir toplantı oldu. Her Muhtarımıza eşit mesafede olacağız. Muhtarlarımız ile koordine olarak çalışacağız!” dedi.

Zonguldak CHP Tahsin Erdem muhtar kimse giremez sosyal asistan proje açıklık getirdi Zonguldak Belediye Başkan adayı haberler maksatlı