MİNİK MUHAMMED TEDAVİ İÇİN YARDIM BEKLİYOR

İki aylıkken kemik erimesi teşhisi konulan 2,5 yaşındaki Muhammed Baki Eğmez'in ailesi, çocuklarını tedavi ettirebilmek için yardım bekliyor.

Kastamonu’nun Araç ilçesinde ikamet eden Uğur ve Esra Eğmez çifti, henüz iki aylıkken kemik erimesi teşhisi konulan oğulları Muhammed Baki Eğmez’in tedavi masrafını karşılayamadıkları için dertli. Zonguldaklı hayırsever insanların yardımını beklediklerini belirten Muhammed Baki Eğmez’in ailesi, çocuklarının Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edilmesi üzerine iki gündür hasta çocuklarıyla arabada kaldıklarını söyledi. 

“Zonguldak halkından yardım bekliyoruz”

Özgür Halkın Sesi muhabirine konuşan Muhammed Baki Eğmez’in babası Uğur Eğmez, “Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde oğlumuz tedavi görüyor. Bizi buraya sevk ettiler.  Oğlumun tedavisi için kullanılan bir iğnenin bedeli 750 Euro. Oğlum fiziksel anlamda günden güne eriyor. Tedavisi için gereken ilaçların maliyeti ayda 6 bin 300 Euro tutuyor. Maddi durumumuz kötü olduğu için gittiğimiz şehirlerde arabada konaklıyoruz. Bu kadar masrafı  karşılayacak gücümüz yok. Allah rızası için Zonguldak halkından yardım bekliyorum. Maddi durumumuz çok kötü” diye konuştu.
Uğur Eğmez iletişim: 0538 253 79 18
Haber: Cevat Baran ÇAYDAŞ

Kastamonu Esra Eğmez Uğur Eğmez kemik erimesi teşhisi Muhammed Baki Eğmez Zonguldaklı hayırseverler Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi hasta çocuk arabada kalıyorlar Zonguldak halkı yardım yardım bekliyorlar tedavi 750 Euro Minik Muhamm