MİNİK BERK GÖZLERİNİ AÇTI

İlk isteği bilgisayar oyunu Brawl Stars oldu

Devrek Milli Egemenlik Parkı’nda sınıfça gittiği piknikte üzerine barfiks demiri devrilen 8 yaşındaki Hasan Berk Koçak, ağır yaralanmıştı. Kafatası ve üzerinde kırıklar oluşan Hasan Berk, 24 saat sonra sürpriz bir şekilde gözlerini açtı.

Gözlerini açar açmaz babası babasından bilgisayar oyunu Brawl Stars kahramanını satın almasını isteyen Hasan Berk Koçak, hemşirelerin ve ailesinin yüzünü güldürdü.

Mucize bir şekilde beyin kanaması olmayan Hasan Berk’in babasına söylediği ilk söz, ‘baba kendimi yatak odasında uyuyor sanıyordum’ oldu.

İki gündür gözlerine uyku girmeyen anne ve baba, çocuklarından gelen güzel haber sonrası gün içinde nöbetleşe uyurken arayan soran ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ettiler.

Olay neydi?

Devrek Fatih İlkokulu ikinci sınıf öğrencisi Hasan Berk Koçak, sınıfça gittiği piknik alanında barfiks demirinin ihmal sonucu devrilmesiyle ağır yaralandı. Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinde yatan Hasan Berk Koçak’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Edinilen bilgiye göre Fatih İlkokulu ikinci sınıf öğrencisi olan Hasan Berk Koçak, dün sınıf arkadaşları ve annesi ile birlikte Devrek Belediyesi’ne bağlı Egemenlik Parkı’na pikniğe gitti.

PİKNİK KABUS OLDU

Bir ara parkta bulunan barfiks demirine çıkan 8 yaşında Hasan Berk Koçak’ın demiri tutmasıyla birlikte barfiks demiri yere montajlı olmadığı için devrildi. Bu esnada başını betona vuran Hasan Berk Koçak, yüzüne devrilen barfiks demiri nedeniyle ikinci bir darbe aldı.

Çarpmanın etkisiyle kafatası ve yüzünde kırıklar oluşan küçük Berk, ağır yaralandı.

Hemen hastaneye sevk edilen Berk durumunun ciddi olması nedeniyle Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi çocuk yoğun bakım servisine sevk edildi. Hala yoğun bakımda olan Berk’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

BARFİKS DEMİRİNİ ORTADAN KAYBETTİLER!

Öte yandan görgü tanıklarının beyanına göre yere montajlı olmadığı için devrilen barfiks demiri Devrek Belediyesi ekiplerince olayın ardından tamamen kaldırıldı. İhmal sonucu yaşanan kazada kusurlu olan belediye görevlileri delil niteliğindeki barfiks demirini alarak başka bir yere götürdü. Hasan Berk Koçak’ın ailesinin yaşanan ihmal nedeniyle yetkililer hakkında tüm hukuki mücadeleyi başlatacağı öğrenildi.

Brawl Stars bilgisayar oyunu Hasan Berk Koçak Devrek Belediyesi ilk istediği gözlerini açtı Zonguldak