MHP'DEN AKP'YE SALVOLAR!!!

ELVAN'DA GAZZE…ZONGULDAK'TA CAMBAZA BAK!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Güldaş, AKP’li Belediye Başkanı Hüseyin Uzun’un belediye bütçesinden iftar yemeği için harcadığı 180 bin liranın hesabını sordu. 

Sosyal medya hesabından “Gazze’deki çocuklar açlıktan ölürken rahat uyudun mu Hüseyin Uzun” yazan aynı Mehmet Ali Güldaş’ın belediye bütçesinden defalarca seçim yemeği veren Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan hakkında bir kez olsun ağzını bıçak açmadı. Selim Alan’ın başkanlık döneminde Zonguldak Belediyesi'nden aldığı ballı ihalelerle bilinen Mehmet Ali Güldaş’ın Zonguldak Belediyesi'nde yaşanan savurganlığı görmezden gelmesi ise “İki yüzlü siyaset” olarak yorumlandı. 

GAZZE’DEKİ ÇOCUKLAR ÖLÜRKEN RAHAT UYUDUN MU HÜSEYİN UZUN?

Başkan Hüseyin Uzun’un belediye bütçesiyle bin kişilik iftar yemeği vererek 180 bin lira harcadığını iddia eden MHP’li Güldaş paylaşımında,  “1 Nisan’dan önce o ödemeyi yap, çünkü biz belediyeyi alınca o ödemeyi senden rücu edeceğiz. Gazze de çocuklar açlıktan ölürken gece rahat uyudun mu Hüseyin Uzun” ifadelerine yer verdi. 

MHP Elvanpazarcık Belediye Başkan Adayı Ümit Uzun’un aleyhine seçim propagandasında bulunan mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Uzun’a yüklenen MHP’li Güldaş, “Adayımızın projelerini sorguluyorsunuz. Bunları hangi bütçe ile yapacaksınız diyorsunuz ya… AK Partili bakanlıklardan alacağımız ödenekler ile yapacağız. Siz de kahrınızdan çatlayacaksınız” dedi.

 

MHP Gazze AKP salvo cambaza bak Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun Mehmet Ali Güldaş Zonguldak Belediyesi Selim Alan Zonguldak