MHP ALAPLI'DA GÖKHAN BAYTEKİN SESLERİ

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezi tarafından görevinden alınmadığını, kendi isteğiyle ayrıldığını iddia eden eski Alaplı İlçe Başkanı Erol Oktay'ın zehir zemberek açıklamalarının ardından MHP Alaplı İlçe Başkanlığı için adı geçen Gökhan Baytekin, Özgür Halkın Sesi'ne konuştu

Eski MHP Alaplı İlçe Başkanı Erol Oktay, İl Başkanı Mustafa Öztürk'ün son yerel seçimlerde Cumhur İttifakı adayı Ömer Selim Alan'ın Zonguldak Belediye Başkanlığını kaybetmesinde payı olduğunu ve partiye ihanet ettiğini öne sürmesi siyaset kamuoyunda tartışma konusu olmaya devam ederken, eski MHP Alaplı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Baytekin'in Oktay'dan boşalan Alaplı İlçe Başkanlığı için adı geçen isimlerden birisi olduğu MHP kulislerini hareketlendirdi.

Parti kulislerinde Alaplı İlçe Başkanı olmaya talip olduğuna dair iddialara ilişkin Özgür Halkın Sesi muhabirine konuşan MHP'li Gökhan Bayktekin, “biz bu partinin bir neferi, dava eriyiz. Genel Başkanımız tarafından görev verildiği takdirde başarıyla yerine getireceğimizden şüphemiz yoktur” dedi.

İL BAŞKANI HAKKINDA KONUŞTU


MHP'li Baytekin, "Eski MHP Alaplı İlçe Başkanı Erol Oktay'ın İl Başkanı Mustafa Öztürk'e yönelik ithamlarını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorumuza ise şöyle cevap verdi: “Biz başkanımızın her zaman yanındayız. Başkanımızın açıklamalarının arkasındayız. Mevcut il başkanımızın yaptığı yanlış kararlardan ve söylemlerden dolayı böyle bir durum söz konusudur. Mevcut il başkanımız attığı yanlış adımlarla bizi ateşe atmış durumdadır şu anda. İl başkanımızın yaptığı bu hataların farkına varıp düzelteceğini umuyoruz.”

GÖKHAN BAYTEKİN KİMDİR? 

Ortaöğrenimini Alaplı Atalay Lisesi'nde, yükseköğrenimini Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde tamamlayan Gökhan Baytekin, evli olup, Alaplı'da Baytekin Ticaret İşletmesinin sahibidir. Bir dönem Erol Oktay'ın MHP Alaplı İlçe Başkanlığında yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmıştır.

Haber: Cevat Baran ÇAYDAŞ

MHP Gökhan Baytekin Alaplı Zonguldak Zonguldak haberleri