MECLİS TAHSİN ERDEM'E YETKİ VERDİ 

Zonguldak Belediyesi Haziran ayı birinci oturumu bugün saat 14.00'da Belediye Nikah Salonunda gerçekleştirildi. Meclis gündeminde yer alan 1'i gündem dışı toplam 15 madde oy birliğince ilgili komisyonlara havale edildi.

24 meclis üyesinin katıldığı oturuma başkanlık eden Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, yoklama ve açılışı yaptıktan sonra salt çoğunluğun sağlanabilmesi nedeniyle meclis oturumunu açtı.

OTOPARK SORUNU GÜNDEMDE

Meclis çoğunluğunca gündemin 15 maddesinin ele alınması oy birliği ile kabul edilmesinin ardından gündemin 15 madeesi Belediye Başkanı Tahsin Erdem tarafından oylamaya sunuldu. Gündemin 7 maddesinde Belediye Başkanı Tahsin Erdem'in yetkili kılınması oy birliği ile kabul edilirken, kentin en önemli sorunları arasında yer alan otopark yetersizliği meclis gündemindeydi.

Zonguldak Belediyesince işletilen ücretli açık otoparklara ek olarak yeni ücretli otoparkların eklenmesi ve fiyat tarifelerinin Plan Bütçe Komisyonu tarafından belirlenmesi oy birliğince kabul edildi.

Diğer yandan Ayyıldız Kavşağı ile Westa Life AVM kavşağı arasında kalan şehirler arası yolcu indirme-bindirme noktasının aynı bölge olarak yeniden belirlenmesi ve Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi Önüne SSK Taksi Durağına kayıtlı 1 araçlık bekleme noktası meclisten geçerek, ilgili komisyonlara havale edildi.

İABB’YE ÜYELİK MECLİSTEN GEÇTİ 

Öte yandan gündemin son maddesi olan Zonguldak Belediyesi'nin İç Anadolu Belediyeler Birliği'ne (İABB) katılması konusu ele alınırken, oy birliğince ilgili komisyona sevki gerçekleştirildi.

Haber: Cevat Baran ÇAYDAŞ

Zonguldak Belediyesi Tahsin Erdem yetki verdi Zonguldak Zonguldak haberleri