KÜLLERİNDEN DOĞDU

Acil serviste yanan Gizem Hemşire dünyaevine girdi

Özel Haber: Merve Hasanoğlu

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisinde 10 Aralık 2021 tarihinde meydana gelen olayda elindeki çakmakla şaka yapmak isterken alkol şişesinin patlamasına neden olan erkek hemşire Önder E., hemşire Gizem Elif Türk’ün yanarak ağır yaralanmasına neden olmuştu. Genç hemşirenin elinde alkol şişesi varken şakalaşmak için çakmağı ateşleyen Önder E., 3 kişinin yaralanmasına sebebiyet vermekten yargılanmıştı.

Alev topu içinde kalarak yüzü ve vücudunun büyük bir bölümü yanan Gizem hemşire yaşadığı kötü günleri geride bırakarak dün kendisi gibi sağlık personeli olan Yasin Erbay ile dünya evlendi.

52 GÜN YOĞUN BAKIM

15 AMELİYAT GEÇİRDİ

Elindeki alkol şişesinin alev topuna dönüşmesi sonucu yanarak ağır yaralanan Gizem hemşire olayın ardından 52 gün yoğun bakımda kaldı.

Yoğun bakım sonrası hayata sımsıkı bağlanan Gizem Elif Türk 15 farklı ameliyat geçirdi.

Maddi imkansızlıklar nedeniyle yanık yaralarının kapanması için gereken estetik ameliyatları olmak amacıyla Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışmaya katılan Gizem Elif Türk, tedavisi için gerekli olan 30 bin lirayı kazanmıştı. Yarışma esnasında gözyaşlarını tutamayan Gizem hemşirenin hikayesi tüm Türkiye’yi ağlattı.

MESLEKTAŞIYLA EVLENDİ

Kötü günleri geride bırakan Gizem hemşire dün kendisi gibi sağlık personeli olan 112’de görevli ATT personeli Yasin Erbay ile dünya evine girdi. Kozlu Belediyesi Evlendirme Dairesinde kıyılan nikahın ardından evlilik cüzdanı ile poz veren Gizem hemşire ve eşi daha sonra Kozlu Değirmen City Düğün Salonunda yapılan görkemli bir düğün ile dünyaevine girdiler.

küllerinden doğdu Gizem Hemşire Acil Servis yanan dünyaevine girdi meslektaşıyla evlendi yoğun bakım ZBEÜ Tıp Fakültesi Gizem Elif Türk alkol şişesi şakalaşmak için çakmak Yasin Erbay Zonguldak