"KÖTÜLÜĞÜN VÜCUT BULMUŞ HALİ"

TİP İl Başkanı Fırat Angın: "Akla, mantığa, vicdana sığmayan Sokak Hayvanları Yasası ile kötülüklerini nasıl caniliğe taşıdıklarına şahit oluyoruz" dedi.

TİP İl Başkanı Fırat Angın, sokak hayvanlarına yönelik yasa tasarısıyla ilgili açıklamasında, “TİP olarak sokaktaki patili dostlarımıza aynı şekilde kalkan olup, kötülüğün vücut bulmuş hali olan bu zihniyetin karşısında duracağız” dedi.

Angın’ın açıklaması şöyle:

“Açlıkla mücadele etmeye çalışan emeklileri, emekleri çay simite bile yetmeyen asgari ücretlileri yaşayamayacak duruma getiren AKP yönetimi, ağaçlarımıza kıyıp nefesimizi, sulara akıttıkları zehirlerle geleceğimizi karartmaya gün be gün devam ediyor.

Tabi ki zulüm bununla bitmiyor. AKP kötülüğünün bir sınırı olmadığını, önce vatandaşa yükledikleri kemer sıkma politikasıyla gördük.

Ve şimdi de akla, mantığa, vicdana sığmayan Sokak Hayvanları Yasası ile kötülüklerini nasıl caniliğe taşıdıklarına şahit oluyoruz.

Zulmüne maruz bırakmadıkları canlı türü kalmayan bu zihniyetin tüm bu insanlık dışı uygulamalarına karşı hep birlikte omuz omuza mücadele etmeliyiz.

Türkiye İşçi Partisi olarak; yurttaşlarımız ile birlikte sokakla nasıl mücadele ediyorsak, ağaçlarımıza, Gezi’de, Akbelen’de nasıl siper olduysak, şimdi de sokaktaki patili dostlarımıza aynı şekilde kalkan olup, kötülüğün vücut bulmuş hali olan bu zihniyetin karşısında duracağız.

Yaşasın Tüm Canlıların Kardeşliği..!!”

kötülük TİP İl Başkanı Fırat Angın Sokak Hayvanları Yasası cani Zonguldak