Kömürsporlu taraftarlardan komşu takım taraftarlarına çağrı!

Zonguldak Kömürspor tribün liderleri,  yarın saat 15.00'te Madenci Anıtı'nda başlayacak protesto yürüyüşüne Boluspor, Karabük İdmanyurdu ve Bartınsporlu taraftarları destek vermesi için çağrıda bulundu. 

Zonguldak Kömürspor tribün liderleri Miraç Balcı ve Taner Arslantürk, kamuoyunda 'Büyük Zonguldak Yürüyüşü' olarak adlandırılan protesto yürüyüşünde TFF'nin 'şike' iddialarından sonra inceleme başlattığı Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili inceleme sürecinin uzamasına tepki gösterecek.

"TÜM BATI KARADENİZ BİRLİK OLALIM"

Tribün liderleri, komşu il takımları olan Bartınspor, Karabük İdmanyurdu ve Boluspor takımlarının taraftarlarına çağrıda bulunarak, şu sözlere yer verdi:

"Zonguldak Kömürspor’umuz büyük bir haksızlığa uğruyor. Şike  olduğu aşikar olan ve herkesin dile getirdiği Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçı ile ilgili Etik kurulu hala bir açıklama yapmadı. Bizde haksızlığa uğradığımızı bir kez daha dile getirmek için büyük bir yürüyüş düzenleyeceğiz.Pazar günü saat 15.00’de Tüm ilçe, belde, mahalle, köylerdaki cefakar taraftarımızı bekliyoruz.  Ayrım olmadan tüm siyasiler, bürokratlar, resmi kurum ve kuruluş müdürleri ve çalışanları, sivil toplum örgütü, dernekler, 7’den 70’e herkesi bekliyoruz. Buradan bir çağrımız komşu illerimiz Bartın, Karabük,Boluspor taraftarlarına olacak. Gelim bu halkı davamızda bizim yanımızda olun.Tüm Batı Karadeniz birlik beraberlik içinde olalım. Yarın sizinde başınıza bir haksızlık geldiğinde bizde sizin yanınızda oluruz.”

Zonguldak Kömürspor komşu takım taraftar çağrı bolu spor şike iddiası Ankaraspor Nazilli Belediyespor zonguldak zonguldak haberleri