KİMDEN TORPİLLİ?

Zonguldak Belediyesinden paravan şirketler aracılığıyla aldığı ihaleler nedeniyle Selim Alan'ın çantacısı olarak bilinen Yaşar Gök'ün Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü  önündeki otoparkı kişisel otoparkı gibi kullandığı bildirildi.

Özgür Halkın Sesi WhatsApp hattına gönderilen ihbarda üniversite ile hiçbir resmi bağı olmayışına rağmen kendi kişisel aracını rektörlük önüne çeken Yaşar Gök’ün güvenlikçiler ve üniversite yönetimi tarafından kollandığı öne sürülürken, aynı otoparka sivil araçların kesinlikle alınmasının yasak olduğu bildirildi. 
Özgür Halkın Sesi’ne konuyu aktaran ihbarcı siyasi hiçbir sorumlulu olmayışına rağmen Rektörlük girişimde oturan Yaşar Gök’ün bugüne kadar eski Belediye Başkanı Selim Alan’la olan yakınlığını kullanarak üniversite kampüsü içerisindeki otoparkı özel otoparkı gibi kullandığını bunun da önemli bir güvenlik zaafiyeti olduğunu ifade ederek, “ binlerce öğrencinin eğitim gördüğü bir üniversite kampüsüne sivil bir kişinin aracını elini kolunu sallayarak park etmesi, aracının 7/24 bu otoparkta kalması yöneticilerin bir ayıbı. Yaşar Gök’ün arkasında kim var ve başka hangi tavizler veriliyor merak ediyoruz” dediler.

BEÜ rektörlük kimden torpilli Yaşar Gök otopark kişisel otopark zonguldak zonguldak haberleri