KİLİMLİ'DE  BELEDİYE YOK MU?

CHP Kilimli Belediye Başkan Adayı Erol Sarıal, dün Kilimli Bağlar Caddesi esnaflarını ve kahvehanelerde bulunan seçmenleri ziyaret etti.

Belediye Başkan Adayı Erol Sarıal başkanlığındaki çalışma ekibi akşam saatlerinde Karadon Şehit Nuh Bak Caddesi boyunca ev ziyaretlerini sürdürdüler.  Seçmenlerle birebir görüşen Erol Sarıal ve beraberindeki partililer halkın şikayetlerini ve yaşanan sorunlar için çözüm önerilerini not ettiler. Yapılan incelemede, yağmurlu havalarda Karadon Mahallesinden inen suların Merkez İstasyon Mahallesi'ne değin sele dönüşerek yerleşim yerlerinin ve konutların güvenliğini tehdit ettiği görüldü.
CHP Kilimli ilçe teşkilatı seçim çalışma ekibi akşam ise Hisar Arkası Zümrütevler Sitesi'nde İlçe Başkan Yardımcısı Necla Yıldız'ın evinde toplanan site sakinleri ile ev toplantısında buluştular. Toplantıda bir konuşma yapan mülk sahibi bir kadın seçmen özetle;
"Kilimli'de belediye yok. Hizmet yok. Lağım suları sokaklarımıza taşmış durumda, evlerimiz kayıyor. Belediye bu sorunlarla ilgilenmiyor. Çöplerimiz zamanında toplanmıyor. Ulaşım araçlarımız gelmiyor. Hisarkası Mahalle değil, Zümrütevler bir şehrin, bir mahallenin sitesi değil de, dersin ki üst üste yükselen gecekondularda yaşıyoruz" sözleriyle şikayetini dile getirdi.

Kilimli erol sarıal Kilimli Belediyesi belediye yok mu bağlar ziyaret zonguldak zonguldak haberleri