KARAÇOBAN ŞAMPİYON OLDU

TED Tenis Eskirim ve Dağcılık Kulübünde gerçekleştirilen, TTF QNB Finans Bank T400 Master Turnuvasında ZTDSK Spor Kulübü alt yapısında yetişen Özkan Karaçoban 35+ Single Tek Erkekler klasmanında oynanan yarı final maçında Muhammet Kefeli'yi 6-4/7-6, final musabakasında Ümit Dedezadeyi 6-2/6-3 mağlup ederek tek erkekler şampiyonluğunu elde etti.

35+ Çift Erkekler Klasmanında ise partneri Bilgin Tekin ile yine şampiyonluğu elde etmişlerdir. ZTDSK lisanslı oyuncusu Özkan KARAÇOBAN T400 turnuvasından elde ettiği puanlar ile 35+ Erkekler Kalsmanındaki 1. lik pozisyonunu başarı ile korumuştur.

ZTDSK Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Yiğit Yaman kulübümüzün asıl amacının kaliteli tenis ve tenisci yetiştirmek oldugunu vurgulayarak kulüp bünyesinde yetişen Özkan Karaçoban’ın bu başarısı ve devam eden performansı 72 yıllık kulüp tarihinde elde edilen önemli başarılar arasında değerli bir yere sahiptir. Türkiye’nin ve dünyanın farklı yerlerinde kulübümüzü temsil eden birçok teniscimizin verlığını önemseyerek, ZTDSK ailesi ve yönetim kurulu adına değerli sporcumuz Özkan Karaçoban’ı kutlar başarılarının devamını dileri” şeklinde açıklama yaptı.

Özkan Karaçoban ZTDSK spor kulübü TED Tenids eskirim kulübü zonguldak şampiyon zonguldak haberleri