CENAZEDE TARTIŞAN KAMİL ALTUN'NDAN MESUT ŞALVARCIOĞLU'NA: "LAN SOKAK KÖPEĞİ"

Kilimli ilçesine bağlı Bölüm Mahallesinde Hayri Uzundurgan isimli vatandaşın cenaze töreninde AKP'li Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ile son yerel seçimlerde  İYİ Partiden Kilimli Belediye Başkan adayı olan Mesut Şalvarcıoğlu arasında yaşanan gerginlik kavgaya dönüşmeden güçlükle önlendi.

"İNSANLARIN EKMEĞİYLE NEDEN OYNUYORSUN"

Edinilen bilgiye göre; cenaze töreni sonrasında Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'un yanına giden Mesut Şalvarcıoğlu, "Kamil başkan tamam seçimi kazandın hayırlı olsun. Ama benim yüzünden insanların ekmeğiyle neden oynuyorsun! Bu kin ve nefret neden? Bir sorunun varsa ben buradayım" dedi.

ÇILGINA DÖNDÜ!

Bu sözlerin ardından çılgına dönen Belediye Başkanı Altun ile Mesut Şalvarcıoğlu arasında kısa süreli arbede yaşandı. Cenazeye katılan cemaatin güçlükle yatıştırdığı taraflardan Mesut Şalvarcıoğlu olay yerinden uzaklaştırılırken, Kamil Altun ise etrafa hakaretler yağdırmayı sürdürdü.  Altun, Mesut Şalvarcığlu'nun arkasından, "Lan sokak köpeği nereye geleceğim ben.  Allah Allah... Çek çek! (Cep telefonuyla görüntü alan kişiye dönerek) Terbiyesizler ya! Ne ahlaksız adamlarsınız siz... Onları susturun, ben zaten susuyurum. Onu alın götürün" diye bağırdı.

Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle makam aracına binen Altun, olay yerinden uzaklaştı. Bilindiği gibi Kilimli Belediye Başkanı Altun, son yerel seçimlerde İYİ Parti adayı Mesut Şalvarcıoğlu'na destek veren belediye kiracılarına tahliye yazısı gönderirken, aleyhinde çalışan belediye personellerini ise çöpe sürmüştü. Bazı esnaflara ise yüksek miktarda para cezası çekmişti.

https://www.facebook.com/ozgurhalkinsesi67/videos/6906576339442565

 

Kamil Altun Mesut Şalvarcıoğlu cenaze Hayri Uzundurgan tartışma kavga lan sokak köpeği Kilimli zonguldak zonguldak haberleri