İşten atılan 58 güvenlikçi için seferber oldular

CHP Heyeti, Filyos'ta bulunan TPAO Gaz Sahası'nda çalışan 58 güvenlik görevlisinin işten çıkarılması üzerine TPAO'ya gitti.

TPAO yetkililer ile yapmış oldukları 2 saat süren müzakereler sonucunda açıklama yapan CHP heyeti, konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarını ifade etti.

İşte CHP’den konuyla ilgili yapılan o açıklama;

“CHP Genel Başkan Yardımcımız Sn. Deniz Yavuzyılmaz, il başkanımız Devrim Dural, il sekreterimiz Onur Altuntaş ve il gençlik kolları başkanımız Doğukan Güney olarak Filyos’ta bulunan TPAO Gaz Sahasında çalışan 58  güvenlik görevlisinin bugün bağlı oldukları şirket tarafından işten çıkarılmaları sebebiyle, yetkililer ile yapmış olduğumuz 2 saat süren müzakereler sonucunda, Anadolunun ve bölgemizin çeşitli şehirlerinden ekmeğini kazanma umutlarıyla gelen bu 58 işçi kardeşimizin işlerine geri alınması talebimizi iletmiş bulunmaktayız. TPAO’nun planlama ve öngörü eksikliğinden kaynaklı vermiş olduğu bu hatalı karardan bir an önce dönmesi gerekmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak konunun sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

TPAO CHP heyeti işten atılan 58 güvenlikçi seferber oldular Zonguldak Deniz Yavuızyılmaz