"İSTANBUL VE ANKARANIN ELİ, TAHSİN BAŞKANIN OMZUNDA OLACAK"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Zonguldak'ın kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirterek, Tahsin Erdem seçilirse İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlarının elinin Tahsin Erdem'in omzunda olacağını söyledi. 

Son erken seçimde Zonguldak’ı kaybettiklerinde kendi memleketini kaybetmiş gibi üzüldüğünü ifade eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel şöyle konuştu: 
“Ama bu sefer işi sıkı tuttuk. MYK’da Zonguldak’ta titiz davranacağımızı söyledim. Anketler yaptık. Adaylar yakın çıkınca sandığı kurduk hepsi birbirinden kıymetli 7 adaydan Tahsin Erdem birinci oldu. Tahsin Başkan Mali Müşavir. Hesap adamı. Belediyeciliği biliyor. Biz ona güveniyoruz. Bu şehrin emeklilerine sahip çıkacak, gençlerine sahip çıkacak, bu şehrin çehresini geleceğini değiştirecek. 

Güneyden olanların 5 yıldır ne yaptığını gördük. Tahsin Başkan kuzeyin evladı. Bugün Ankara’dan geliyorum. Mahsun Başkan dedi ki;
eğer Zonguldak Tahsin Erdem’i seçerse, Mahsun Başkan’ın bir eli bu omzunda. İstanbul’a gidiyorum. Tahsin başkan seçilirse diğer omzunda da Ekrem başkanın eli olacak. Ben de söz veriyorum Zonguldak’ı ayağa kaldırmak için İstanbul ve Ankara Belediye Başkanları Tahsin Başkanın yanında olacak. 
Bir gözüm büyük şehirlerde, bir gözüm Zonguldak’ta olacak.”