İŞ GARANTİLİ OY!

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, 31 Mart'a 10 gün kala anket sonuçları istediği gibi gelmeyince muhalifleri ikna etmek için Zonguldak Belediyesine iş garantisi vermeye başladı.

Seçmeni ikna etmek için iş talebinde bulunan herkesi Özel Kalem Müdürü Buğra Özçelik’e yönlendiren Selim Alan, evraklarını istediği herkese seçimden sonra işe alacağı yönünde garanti veriyor.

ANTİ-SELİMCİYDİ BİR ANDA ÇARK ETTİ

AKP’de sosyal medya fenomeni olarak tanınan eski merkez ilçe başkan adayı Birol Yaman’ı susturmak için kardeşini işe alma sözü veren Selim Alan, bu anlaşma karşılığında sosyal medyadaki tüm eleştirisel yorum ve haberleri kaldırmasını istedi.

Jet hızıyla son 3 yıldır yaptığı tüm yorumları silen Birol Yaman, bununla da yetinmeyerek Selim Alan’a güzelleme yapıp yeterince destek vermediğini öne sürdüğü AKP Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı’yı eleştiren paylaşımlar yaptı.

TARAFTARA 25 KONTENJAN

Şu ana kadar yaklaşık 300 kişiye iş sözü veren Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın Zonguldak Kömür Spor taraftar grubuna da 25 kişilik kontenjan verdiği öne sürüldü. Bilindiği gibi geçtiğimiz ay Zonguldak’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi öncesinde türbin liderleri ile toplantı yapan Selim Alan mitinge destek istemişti. Erdoğan’ın Zonguldak mitinginde yaklaşık 100 kişilik taraftar grubu AKP, Selim Alan ve Cumhurbaşkanı lehinde marşlar söyleyip tezahüratlar yapmıştı.

iş garantili iş garantili oy Selim Alan Zonguldak Belediyesi iş garantisi Zonguldak Belediye Başkanı çark etti anti Selimci Bİrol Yaman Zonguldak