İktidara yakın Zonguldaklı gazeteci gündemde

Twitter yıkılıyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, iktidara yakın eski Yeni Şafak muhabiri olan Zonguldaklı Taha Hüseyin Karagöz’le makamında görüştü. Bu görüşmenin ardından gözler Zonguldaklı gazeteciye çevrildi.

Geçtiğimiz günlerde Taha Hüseyin Karagöz, önce AK Parti, ardından İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez’i ziyarette bulundu. Daha sonra da CHP Lideri Özgür Özel’i Genel Merkez’deki makamında ziyarette bulundu.  Görüşmeyi Twitter hesabından ziyaret fotoğraflarıyla birlikte duyuran Zonguldaklı gazeteci Karagöz, paylaşımında, “Ankara’daki son durağım; CHP lideri Sn. @eczozgurozel oldu. Yine kibar ve samimi bir ev sahibiydi. Siyasette ortamı yumuşatacak adımların yenilerini planlıyor. Sadece görüşmek bağlamında değil, sahiplenmeyi de katıyor. Türk politikası adına umut verici gelişmeler doğrusu” ifadelerine yer verdi.

Daha önce birçok toplumsal olayda iktidarın yanında yer alan ve geçmişte CHP ve Millet İttifakı’nın aleyhine yorumlar yapmasıyla bilinen Karagöz’ü,  CHP’li Özel ve İYİ Partili Çömez'in makamında kabul etmesi Twitterda tepki topladı.

İşte o tepkilerden bazıları şöyle:

 

 

iktidara yakın Zonguldaklı gazeteci gündemde Twitter yıkılıyor Özgür Özel Taha Hüseyin Karagöz tepki topladı