İDDİALAR DOĞRUYSA VAY Kİ VAY HALİMİZE!

Kozlu fuarı CHP'li meclis üyesine mi verildi?

Kozlu Belediyesi tarafından Kozlu sahilinde yapılan fuarın CHP’li bir meclis üyesine verildiği iddia edildi. MHP Kozlu teşkilatı bir açıklama yaparak ilçeyi kutuplaştıracak ve gerecek bu karardan vazgeçilmesi çağrısında bulundu.

Özgür Halkın Sesi, fuar stantlarının verildiği iddia edilen ancak kendisini sütre arkasında gizleyen CHP’li meclis üyesinin Necmettin Özcan olduğu bilgisine ulaştı.

Özgür Halkın Sesi, Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci’yi rant iddialarıyla ilgili bir açıklama yapmaya davet ediyor.

İşte MHP Kozlu ilçe teşkilatının çarpıcı iddiaları gündeme getiren yaptığı o açıklaması:

“Bir süredir kamuoyunda Kozlu sahiline stantların açılacağı, stantları açacak olanların içerisinde bir Belediye meclis üyesinin olduğu, hatta stantların şimdiden kiraya verilmeye başlandığı, halihazırda işletilen sosyete pazarına daha fazla yer kazandırmak için çocuk parkının küçültüldüğüyle ilgili dedikodular dolaşmakta.

Merakımız şudur ki dün bir bugün iki söz konusu belediye meclis üyeleri halka hizmet için mi ranta hizmet için mi seçildiler.

Henüz ihalesi yapılmamış söz konusu alanın profillerle sabitlenerek sahiplenilmesi, şimdiden müşteri bulunmaya çalışılması, ihaleye girme ihtimali olanlara biz masraf ettik denilmesi etik olarak doğru mu?

Eğer ihale ismi geçenlere değil de, biz kazanamasak da Kozlu Belediyesi kazansın niyetiyle ihaleye girecek olanlara kalırsa profillerin akıbeti ne olacak.

Seçilen belediye başkanı 31 Marttan itibaren bir zümrenin değil Kozlu’nun belediye başkanıdır ve uzun bir yolu yapacak çok işi vardır.

MHP Kozlu ilçe teşkilatının açık ikazıdır. Bencilce ve gümrükten mal kaçırırcasına hareket edenler bir an önce silkelenip kendine gelsin.  Belediye başkanını dolayısıyla Kozlu Belediyesini ve ilçemizi sıkıntıya sokacak, Kozlu’yu gerecek ve kutuplaştıracak bu hamlelerden vazgeçsin.”

iddia vay ki vay CHPli meclis üyesi Kozlu fuarı MHP Kozlu teşkilatı Altuğ Dökmeci Kozlu Belediye Başkanı rant çarpıcı iddialar Kozlu sahili stant Kozlu Zonguldak Necmettin Özcan