GÖK KUBBEYİ BAŞINIZA…

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, AKP'li belediye başkanlarının CHP'lilerin çocuklarını işten arttırmakla tehdit ettiğini söyledi.

Bugün parti binasında düzenlediği basın toplantısında beldelerde yeniden aday gösterilen belediye başkanlarının çalışanları tehdit ederek mobing uyguladığını ifade eden Zaimoğlu şöyle konuştu:

"Benim yöneticilerimin evlatlarını sakın ola bir daha tehdit etmeyin. ‘Bize oy vermezsen, işine son veririm' şeklinde sakın bir daha tehdit etmeyin. Zor tutuyorum kendimi. Gök kubbeyi başınıza yıkarım" diye konuştu.
Siyasetin insana hizmet etme sanatı olduğuna vurgu yapan Zalimoğlu, “Önümüzdeki 31 Mart seçimlerinde yeniden aday gösterildiğiniz beldelerde benim ilçe yöneticime, belde yöneticime, meclis adaylarıma, özellikle çocuklarının işiyle alakalı tehditte bulunmayın. Bir kere daha söylüyorum. Benim yöneticilerime, benim adaylarıma devletin makamı olan belediye başkanlığını kullanarak çalıştıkları kurumlarda 'işlerine son verilir' diye tehdittir. Eğer bir daha bulunduğunuzu duyarsam gök kubbeyi başınıza indiririm. Bu devlet öyle mafya devleti, bu devlet öyle hukuksuz bir devlet değildir. Hakimi vardır, savcısı vardır. Sizleri uyarıyorum. Ekmek kutsaldır. Ekmek üzerinden kimseyi tehdit etmeyin. Utanmıyor musunuz? Zaten başta partili diye işe almadığınız insanların hakkını ahirette nasıl vereceksiniz onu bilmiyorum.!Ama en azından şu anda makamlarda, bölümlerde, kurumlarda hak ederek liyakatle, bilgisiyle, birikimiyle gelmiş, benim yöneticilerimin evlatlarını sakın ola bir daha tehdit etmeyin. Bir daha olursa isim isim açıklayacağım, belgeleriyle açıklayacağım.” 

gök kubbe Osman Zaimoğlu CHP işten çıkarma mobing tehdit Zonguldak