FİLLER TEPİŞTİ ÇİMENLER EZİLDİ

Eren Enerji ile taşeronu DTeknik arasındaki çekişme çalışanları mağdur etti.

D Teknik firmasına tutum alan Eren Holding, firma çalışanlarını kırmızı listeye alınca, birçok çalışanın iş umudu kayboldu. Olay Hüseyin Özgür Akın adlı bir teknikerin Özgür Halkın Sesi’ne ulaştırdığı dilekçe örneği ile ortaya çıktı.

İşte o dilekçe:

 

Eren Enerji İnsan Kaynakları Müdürlüğüne

Zonguldak ili Çatalağzı beldesinde devam etmekte olan Modern Karton PM6 fabrika inşaatı ve Rıhtım-3 ve Rıhtım-4 modernizasyon projelerinde taşeron firmanız olan D TEKNİK MÜH. AŞ. firmasında sözleşmeli olarak inşaat teknik kadrosunda sahada çalıştık. Bu süre zarfında yaptığımız çalışmalar gösterdiğimiz performans EREN ENERJİ tarafından beğenilmiş ve takdir toplamıştır. Onun için ilgili taşeron firma ile sözleşmemiz bittikten hemen sonra 04.03.2024 tarihinde Eren Enerji Zonguldak İ.K. tarafından iş görüşmesine çağırılmışızdır. Lakin eski çalıştığımız firma yani D TEKNİK sahipleri ile EREN ENERJİ tarafında sıkıntılar olduğunda dolayı bu görüşmemiz olumsuz sonuçlanmıştır.

Bölge halkından olduğumuzdan dolayı ailemizi bırakıp gurbete çıkamadığımız için EREN ENERJİ ve taşeronları yıllardır bizim için ekmek ve umut kapısı olmuştu. Lakin bu olaydan sonra öğrendik ki EREN ENERJİ tarafından kırmızı listeye alınmışız. Bizimle alakalı olmayan bu durumdan dolayı haksız yere kapılar kapanmış oldu. Bu durum hem bizi hem ailelerimizi ve hem bölge halkını oldukça rahatsız etmiştir.

İş bu suretle D TEKNİK firmasını ve sahiplerini şiddetler kınıyoruz. EREN ENERJİ den de bizim için uyguladığı bu haksız tutum için anlayış bekliyoruz.

Hüseyin Özgür AKIN

EREN Enerji D TEKNİK firması Hüseyin Özgür Akın Zonguldak filler tepişti çimenler ezildi çekişme mağdur etti iş umudu dilekçe kırmızı liste