EREĞLİ'DE SESLİ
 GÜLÜÇ'TE DEMİRTAŞ

İŞTE İYİ'NİN ADAYLARI!..

Siyasi partilerin ilçe ve beldelerde belediye başkan adayları netleşirken,  İYİ Parti’nin Zonguldak Merkez ilçede ve diğer ilçelerde göstereceği belediye başkan adayları merak konusu haline gelmişti. 

İYİ Parti’nin Ereğli Belediye Başkan adayı ile Gülüç Beldiye Başkan adayının belirlendiği öğrenildi. Edindiğimiz bilgilere göre İYİ Parti Ereğli’den Murat Sesli’yi, Gülüç’ten ise Ak Parti’den istifa eden mevcut belediye başkanı Gökhan Demirtaş’ı aday gösterecek.

İYİ Parti 28’inci dönem Zonguldak Milletvekili Adayı Dr. Evrim Balbaloğlu'nun Ereğli Belediye Başkan adaylığından vazgeçmesi üzerine adaylık teklifi bağımsız olarak seçimlere girmeyi düşünen Murat Sesli'ye yapıldı. Murat Sesli, İYİ Parti Ereğli teşkilatının adaylık teklifini kabul ettiği öğrenildi.

Dr. Evrim Balbaloğlu'nun referansı ile İYİ Parti'ye transfer edilen Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş'ın adaylığının netleştiği, her iki adayın isminin de ilerleyen saatlerde İYİ Parti Ereğli teşkilatı tarafından kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

Murat Sesli Gökhan Demirtaş İYİ Parti Zonguldak Kdz Ereğli Belediye Başkan adayı Gülüç