EREĞLİ'DE BİTCOİN YÜZÜNDEN İNTİHAR GİRİŞİMİ

Ereğli'de kripto parada servetini kaybeden adam ilaç içerek intihar girişiminde bulundu.

Edinilen bilgeye göre, dört katlı işyerini satıp parayı bitcoine yatıran Yasin A, kripto parada kaybedince sosyal medya hesabında ‘veda’ mesajı yayımlayarak Bozahane balıkçı barınağında ilaç içmek suretiyle intihar girişiminde bulundu.

Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Yasin A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İşte Yasin A.‘nın veda mektubu:

"VEDA

Biliyorsunuz yakın zamanda ailemle daha rahat bir hayat yaşayabilmek için iş yerimi sattım paramı da kripto paralarda değerlendirmek istedim lakin riskini yönetemedim ve an itibarıyla bütün paramı yani çocuklarımın eşimin anamın gardaşlarımın geleceğini kaybettim halbuki sadece daha iyisi olsun anama eşime bir ev alırım demiştim ama benim en büyük düşmanım (BEN) buna mani oldu  Bu yüzden kendimi affetmiyorum ve yaşamayı da hak etmiyorum hayalini hevesini geleceğini çaldığım kim varsa beni affetsin çok üzgünüm.

Şimdi çocukların var değer mi diyeceksiniz ama ben olmadan daha iyi olacaklarını düşünüyorum çocuklarımı da Baykar yönetim kurulu başkanı gururumuz Selçuk Bayraktar beye emanet ediyorum inşallah bu son isteğim yerini bulur çocuklarımda bu gururu paylaşır.

Hakkınızı helal edin benden yana helali hoş olsun (beni babamın yanına gömün) mümkünse"

kripto para bitcoin battı Kdz Ereğli intihar girişimi servetini kaybetti ilaç içti veda mektubu işyerini sattı Zonguldak canına kıymak istedi