Elcab Kablo, Milli Takım Kampına oyuncu gönderecek

Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı ve ZONSİAD Dernek Başkanı Nejdet Tıskaoğlu tarafından kurulan Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü takımı, Milli Takım Kampına oyuncu gönderecek.

Zonguldak'ı Erkekler 2 Ligi'nde temsil eden Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını namağlup lider olarak sürdürüyor.

Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü, hedefini üst  liglere çıkarken Türk sporuna oyuncu kazandırmak olarak belirledi.

Bu doğrultuda çalışmalarını yürüten Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü altyapıdan yetişen 2 oyuncusunu Milli Takım kampına göndermenin gururunu yaşıyor.

Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü alt yapısından yetişen sağ kanat oyuncusu sporcu Muhammet Emir Aksu ve Kaleci Ege Nazioğlu Milli Takım kampına davet edildi.
Sporcular, U15 Erkek  3 - 10 Ocak 2024 tarihleri arasında Tokat’da yapacak Milli Takım kampına katılacak.
 

Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü Başkanı Nejdet Tıskaoğlu Milli Takıma oyuncu kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek şu düşünceye yer verdi; "Zonguldak’ımızda salon takımı olarak liderlik ile tamamlamış olmamız kentimiz adını gurur kaynağı olmuştur. Elcab Kablo milli gurur yaşıyor. Hiç şüphem yok ki Zonguldaklı Milli gururumuz, sporcularımız Muhammet Emir Aksu ve Ege Nazioğlu kentimizi en güzel şekilde temsil ederek başarılı bir kamp geçireceğine inanıyoruz. Bu başarıda oyuncuların yetişmesinde çok büyük emek ve katkısı olan Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü antrenörümüz sevgili Kıvanç Çeküç’e ayrıca teşekkürlerimi sunuyor. Önümüzde müsabakalarda takımımıza başarı dolu bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

Elcab Kablo Milli Takım kampı oyuncu gönderecek Nejdet Tıskaoğlu Zonguldak Hentbol Spor Kulübü Muhammet Emir Aksu Ege Nazioğlu Zonguldak