DİLAN POLAT, ZONGULDAKLI CANİ İLE AYNI KOĞUŞTA

Annesini 116, anneannesini 6 parçaya bölmüştü

Zonguldaklı cani, ünlü fenomen Dilan Polat’ın korkulu rüyası oldu.

Devrek’te annesini 116 parçaya, anneannesini ise 6 parçaya ayıran Rabia Çataklı ile Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde aynı koğuşta kalan Dilan Polat’ın korkudan gözüne uyku girmediğini iddia eden ünlü YouTuber Emrullah Erdinç’ın haberi sosyal medyada viral oldu.

Dilan Polat’ın korkudan Rabia Çataklı’ya kendisiyle özdeşleşen kalpli pijamasını hediye ettiğini söyleyen Emrullah Erdinç, “Polat, Bakirköy Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gitmemek için cezaevi yönetimine dilekçe verdi” dedi.

Video kısa zamanda sosyal medyada patlama yaparken, Dilan Polat’ın bir süre önce yeniden döndüğü cezaevinden Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edilmesi gündeme geldi.  Öte yandan Polat’ın avukatlarına cezaevinde kalmak istediğini, Rabia Çataklı’dan çok korktuğu için Bakırköy’e gitmek istemediği söylediği iddia edildi.

Dilan Polat Zonguldaklı cani aynı koğuşta korkulu rüyası Rabia Çataklı 116 parçaya böldü Emrullah Erdinç ünlü fenomen Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi gözüne uyku girmedi pijamasını hediye etti Zonguldak cezaevi