CHP'Lİ ZAİMOĞLU'NDAN HASTANE VE OTOPARK ÖNERİSİ

CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, basın açıklamasında bulundu.

İlçe Başkanı Zaimoğlu, açıklamasında Zonguldak'ta doktor açığı sorunun giderilmesi nedeniyle hükümet yetkililerine teşekkür ederken, hastane ve otopark azlığı sorununa dikkat çekti.

CHP'li Zaimoğlu'nun açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle: 

HÜKÜMET YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ 

“Öncelikle bir teşekkür borcum var. Uzun zamandır süre gelen doktor açığı sorununun çözümü noktasında doktor tayinleri yapılarak  bu açık giderilmiştir. Şehrimize gelen doktorlarımıza hoş geldiniz derken, bu tayinleri gerçekleştiren Sağlık bakanlığı ve hükümet yetkililerine de ayrıca teşekkür ederim.
 Siyaset böyle bir şeydir. Siyaset insana hizmet amaçlıdır. 

HASTANE VE OTOPARK TALEBİ

"Buradan bir önerim var sağlık bakanlığı ve AKP iktidarı yöneticilerine. Değerli arkadaşlar, çok büyük bir hastane ve otopark yetersizliği sıkıntımız var. Eski SSK Hastanesi yıkılarak oranın en kısa zamanda dört katlı bir otopark ve devasa bir hastane binası yapılmalıdır. Buraya da  Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi ile Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin taşınmasını talep ediyoruz. Daha uygun olacağını düşünüyoruz."

Haber: Cevat Baran ÇAYDAŞ - Şebnem SAKA

CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu CHP Osman Zaimoğlu doktor açığı Zonguldak a doktor açığı otopark Sağlık bakanlığı Talep Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Göğüs Hastalıkları Hastanesi Zonguldak sorunları zonguldak Zonguldak haberleri Zongulda