CHP'li kadınlar kermes düzenleyecek!

CHP Zonguldak Merkez İlçe Kadın Kolları Yönetimi, yarın saat 12.00'da "Bir çocuk da sen sevindir" temalı kermes düzenleyeceklerini duyurdu.

Kermesten elde edilecek geliri ihtiyaç sahibi çocukların masrafları karşılanacağını söyleyen CHP Zonguldak Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Sekme, bugün etkinlik öncesi basın mensupları ile CHP Merkez İlçe Başkanlığı Binasında bir araya geldi.

CHP'li Zehra Sekme, geçmiş Anneler Gününü de kutladığı basın açıklamasında şunları kaydetti:

“ Saygı değer basın mensupları,
sözlerime  sevgili annelerimizin Anneler Gününü kutlayarak başlamak istiyorum. 
Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Kadın Kolları yönetimi olarak ,son 3 yıldır gerçekleştirdiğimiz 'Bir Çocuk da Sen Sevindir' etkinliğimizi yine tüm partililerimizin ve dostlarımızın desteğiyle hayata geçireceğiz.
Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz sebebiyle ihtiyaç sahibi ailelerin sayısı gün geçtikçe artmakta.Halkımızın  alım gücünün  düşmesi sebebiyle daha fazla çocuğumuzun yüzünü güldürmek istiyoruz.  Bu sebeple yaptığımız etkinlikle  daha fazla hayırsevere  ulaşarak ' bende bir çocuk sevindirmek istiyorum' diyen herkesi perşembe günü saat 12:00 de sahil bandında kermesimize davet ediyoruz. 
Bu etkinliğimiz kermesimizle kısıtlı kalmayacak.Bende bir çocuk mutlu etmek istiyorum diyen herkes Kurban Bayramına kadar bize ulaşabilir. 
Katkı sunan, emeği geçen herkese şimdiden çok teşekkür ediyoruz.”

Haber: Cevat Baran ÇAYDAŞ

CHP ilçe kadın kolları kermes düzenleyecek zonguldak zonguldak haberleri