CHP'li Dural'dan Tahsin Erdem'e tebrik mesajı

CHP İl Başkanı Devrim Dural, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) seçimlerinde CHP'li Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem'in TBB Encümen Üyeliğine seçilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Türkiye Belediyeler Birliği'nde Encümen Üyesi seçilen Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem'i tebrik ederek, şunları söyledi: 

 “Türkiye Belediyeler Birliği meclis toplantısı ve seçiminde Sayın Tahsin Erdem TBB meclis encümenine girmeye hak kazandı. Tüm Türkiye’de 14 önemli tane olan meclis üyelerinden bir tanesi de Zonguldak Belediye Başkanımız Tahsin Erdem oldu. Ben bu anlamda bu sürece katkı sunan herkese tüm belediye meclis üyelerimize, ilçe başkanlarımıza, il başkanlarımıza, Genel Başkanımız Özgür Özel’e, Genel Başkan Yardımcımız Deniz Yavuzyılmaz’a, milletvekilimiz Eylem Ertuğ Ertuğrul’e ve kendi il yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu anlamda da Zonguldak’ımız ve tüm bölgemiz çok büyük bir kazanç elde etmiş durumdadır. Burada ki faaliyetlerden imkanlardan Zonguldak Belediyemiz başta olmak üzere diğer tüm belediyelerimiz ayrıca farklı partilerde olan belediyelerde büyük bir kazanç ve katkı sağlayacaklardır. Ben bu süreçte katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum. Sayın Tahsin Erdem’e yeni görevinde tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.”

Devrim Dural Tahsin Erdem tebrik mesajı Zonguldak